Managed hosting door True

KPN en VMware investeren fors in Cloudify

 

Cloud computing business

KPN Ventures belegt in Cloudify, een leverancier van opensourceoplossingen voor het beheer van cloud-infrastructuren. De investeringsfonds van KPN steekt samen met VMware, BRM Group en het Israëlische innovatiefonds Creditease ongeveer zeven miljoen dollar in het Israëlische bedrijf.

Cloudify helpt dienstverleners en bedrijven met het automatiseren en beheren van virtuele netwerkomgevingen en applicaties. Het levert ook oplossingen voor toegang tot apparatuur aan de randen van die netwerken (edge devices).  

Het geld moet Cloudify helpen internationaal een groeispurt te maken. Het wordt onder meer besteed aan het bouwen van een partnernetwerk. Volgens het persbericht van KPN helpt Cloudify verschillende grote bedrijven met hun digitale transformatie. Het richt zich op het beheer van zogenoemde multi-cloud-omgevingen waarbij oplossingen van verschillende leveranciers worden gebruikt. Met het Cloudify-platform moeten klanten beschikken over een flexibel en schaalbare beheeromgeving.

KPN is klant

KPN is zelf klant van Cloudify. Het Israëlische bedrijf levert de ict- en telecomaanbieder een opensourceoplossing voor het beheer van complexe virtuele netwerkomgevingen.  

Volgens Herman Kienhuis, managing director KPN Ventures, gaat het zelfs om 'een van de flexibelste opensourceplatformen voor cloud-orchestratie die er op de markt zijn'.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6533782). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.