Managed hosting door True

Dropbox gaat partnerships aan rond Dropbox Business

 

Dropbox

De Amerikaanse cloudaanbieder Dropbox heeft vier nieuwe samenwerkingsverbanden aangekondigd voor Dropbox Business, zijn dienst waarmee teams kunnen samenwerken. Dropbox werkt voortaan samen met Google Cloud Identity, BetterCloud, Coronet en Sailpoint, die allemaal integraties hebben gebouwd om Dropbox Business te ondersteunen.

De management- en zichtbaarheid-tools die elke partner biedt, zijn een aanvulling op al bestaande native Dropbox Business veiligheidsfeatures ‘om zowel het kleinste bedrijf als de grootste Fortune 500-organisatie te bedienen’, zegt Dropbox.

Google Cloud Identity beheert de toegang tot Dropbox Business-accounts wanneer medewerkers (binnen) een organisatie toetreden of juist verlaten. Gebruikers kunnen hun Dropbox account gebruiken met hun Google-inloggegevens, inclusief beveiliging via tweetrapsauthentificatie en eenmalige wachtwoorden.

Met Bettercloud kunnen op maat gemaakte en geautomatiseerde overzichten, alerts en acties gecreëerd worden, gebaseerd op het gebruik van Dropbox Business door individuele gebruikers en teams. Dat moet tijd besparen bij het monitoren van workflows.

Coronet staat in voor het ontwikkelen van toegangsbeleid voor content en het efficiënt en snel saneren van overtredingen. Gebruikers kunnen ook machtigingen beheren voor het delen van informatie om zo verdachte Dropbox-links of -mappen te verbieden en te voorkomen dat content in verkeerde handen valt.

Sailpoint, ten slotte, zorgt voor het overzien van identiteitsbeheerprocessen tussen cloud, mobiel en lokale omgevingen, terwijl gevoelige data geïdentificeerd en gemonitord wordt. Admins kunnen toegang tot Dropbox Business beheren en single sign-on met Sailpoint’s oplossingen configureren.

Deze integraties zijn naar verwachting verkrijgbaar voor Dropbox Business-klanten tegen het einde van dit jaar.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6511656). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.