Managed hosting door True

Docbyte wordt de officiële tech-partner van Amazon

 

Na een uitgebreide evaluatie en validatie mag Docbyte zich technologiepartner van Amazon Web Services (AWS) noemen. Het Gentse it-bedrijf zal samenwerken met AWS voor hun cloudplatform en informatiebeheeroplossingen.

Het AWS-partnernetwerk (APN) is een groep van cloudsoftware- en cloudserviceleveranciers die door Amazon Web Services werden geselecteerd na het voldoen aan verschillende criteria. AWS verdeelt zijn partners onder in twee groepen: APN Consulting Partners en APN Technology Partners.

Docbyte en andere APN Technology Partners van Amazon leveren softwareoplossingen die worden gehost op of geïntegreerd met het AWS-platform. Docbyte volgde het AWS-competentie programma en onderging technische validatie met betrekking tot branchespecifieke technologieën, alsook een beoordeling van de veiligheid, prestaties en betrouwbaarheid van hun AWS-oplossingen.

Bij het uitwerken van hun oplossingen zal Docbyte gebruik maken van de verschillende technologieën die AWS aanbiedt. SCIO, Docbyte’s oplossing voor het archiveren op lange termijn, draait momenteel al op het Amazon-platform. Docbyte's klanten zijn voornamelijk actief in de financiële en verzekeringssector, de gezondheidszorg en de publieke sector.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6510613). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.