Managed hosting door True

CMIS beheert hypotheken met Davinci

 

vastgoed

CMIS Group, een dienstverlener voor kredietbeheer, investeringen en hypotheken, neemt software van Davinci in gebruik om zijn kredieten en hypotheken te beheren. Het gaat om de zogeheten Close Servicing-oplossing voor de backofficeadministratie.

‘Het beheer van hypotheken wordt gekenmerkt door hoge volumes die met nauwkeurigheid en korte reactietijden behandeld moeten worden’, zegt Madelein Smit, coo van CMIS Nederland. ‘Het beheer moet in een stabiele en veilige omgeving gebeuren. Om dit te realiseren gaan we onze huidige backend-applicatie vervangen voor de SaaS-oplossing van Davinci.’

De zogeheten Close Servicing-oplossing automatiseert de beheerprocessen van hypotheken van CMIS Group zoveel mogelijk. Dat moet de verwerkingstijden verkorten. Bovendien staan alle hypotheken straks in de cloud, iets wat volgens het bedrijf nog niet veel in Nederland voorkomt.

Davinci is geen onbekende voor CMIS. Zo heeft de ict-leverancier al de midoffice vernieuwd, een proces dat naar eigen zeggen goed verlopen is.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6506097). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.