Managed hosting door True

Atos en Innovapptive in no code eam-oplossingen SAP

 

samenwerking

Ict-dienstverlener Atos werkt samen met het Amerikaanse Innovapptive om mobiele enterprise asset management (eam) - en supply chain- oplossingen van SAP naar de Nederlandse werkvloer te brengen.

Innovapptive biedt een no code-platform dat het naar eigen zeggen mogelijk maakt om business applicaties te ontwikkelen in een paar uur via een drag- en dropsysteem. Samen met Atos wil het bedrijf ervoor zorgen dat organisaties die werken met SAP een hogere return on investment (roi) behalen met de ontwikkeling van mobiele apps. Het Amerikaanse bedrijf heeft het hoofdkantoor in Texas en biedt cloudgebaseerde oplossingen voor enterprise asset management (eam) en supply chain.

Beide bedrijven presenteren hun technologie op de SAP conferentie Connect-To-Innovatie die vandaag 2 en morgen 3 oktober wordt gehouden in Nieuwegein.

Opmars van low- en no code

In maart van dit jaar schreef Computable-expert Frank Wille over de opmars van low- en no code in softwareontwikkeling. Hij stelt echter dat architected model-driven development de toekomst heeft.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6468124). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.