Managed hosting door True

QNH is Microsoft Workloads-partner AWS

 

Amazon Web Services (AWS) heeft it-dienstverlener QNH Consulting gekozen tot Nederlandse ‘service delivery partner’ voor Microsoft Workloads. Na een reviewproces door Amerikaanse AWS-specialisten in architectuur en aanpak bij referenties als bijvoorbeeld Groningen Seaports en NXP is QNH toegelaten tot de selecte partnergroep.

Concreet betekent het partnerschap dat QNH klanten kan ondersteunen bij het ontwerp, de migratie, implementatie en het beheer van op Microsoft gebaseerde systemen en applicaties in de AWS-cloud.

Bjorn Schmitz, partnerverantwoordelijke bij QNH Consulting en Ilionx: ‘We kunnen klanten nu nog beter ondersteunen en adviseren met Microsoft licentiescenario’s en Microsoft Workloads op de AWS Cloud. Ik kijk er naar uit om de komende maanden samen met collega’s en AWS aan de slag te gaan om via het service delivery programma verschillende voordelen te realiseren voor onze klanten, zoals proof of concepts, pilots en credits voor AWS-omgevingen.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6457699). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.