Managed hosting door True

Bechtle breidt cloud-portfolio uit met AWS

 

Cloud

De Duitse ict-leverancier Bechtle met onder meer een kantoor in Eindhoven is een samenwerking aangegaan met Amazon Web Services (AWS). Hiermee versterkt het bedrijf zijn positie als dienstverlener van it-architecturen en breidt het zijn portfolio uit voor het bouwen van individuele cloudarchitecturen.

Het AWS-cloudplatform wordt gehost vanuit het zogenoemde ‘tier 3’ datacenter van Bechtle in het Duitse Frankfurt, waar alle voorzieningen dubbel zijn uitgevoerd. Het dient als interface voor de wereldwijde cloud-infrastructuur van AWS, wat naar eigen zeggen transparant beheer en facturering van gebruikte cloudservices mogelijk maakt.

Groeiende vraag multi-cloud-oplossingen

Het Bechtle Clouds-platform, een in 2017 zelf ontwikkelde portal dat klanten naar eigen zeggen een eenvoudige, flexibele en transparante manier biedt om cloudservices van verschillende leveranciers te gebruiken, geeft klanten toegang tot alle AWS-cloudservices. Volgens de leverancier een manier om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar multi-cloud-oplossingen om zo de digitale transformatie van bedrijven te stimuleren. Een directe verbinding via internet-uitwisselingspunt, De-Cix (Deutscher Commercial internet exchange), garandeert volgens het bedrijf de hoogste prestaties wat betreft werkdruk en applicaties die in de AWS-cloud worden uitgevoerd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6422666). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.