Managed hosting door True

IBM ziet aantal cloudgebruikers in Europa groeien

 

De bij Europese bedrijven geïmplementeerde cloud-oplossingen van IBM leveren een belangrijk aandeel aan de jaarlijkse IBM cloud-omzet van 17,7 miljard dollar. Het bedrijf laat weten nog eens vijf Europese spelers aan zich hebben weten te binden, die IBM Cloud gebruiken om toegang te krijgen tot ai, blockchain en analytics.

Met inmiddels zeventien datacenters, vier cloud garages en andere volgens IBM strategische faciliteiten en diensten, is de ontwerper, producent en verkoper van computerhardware-, software, -technologie en it-diensten, hard op weg zijn activiteiten in Europa te verstevigen én uit te breiden.

Sinds deze week mag IBM bedrijven als de Italiaanse multimedia uitgever, Gruppo 24 Ore, de Spaanse software ontwikkelaar voor de zorg, Teckel Medical, de Franse bank Crédit Mutuel, de Engelse distributeur RS Components en de Duitse lampenproducent, Osram AG toevoegen aan het lijstje van Europese IBM Cloud-gebruiker.

Wereldwijde uitbreiding beschikbaarheidszones

IBM kondigde onlangs nog een uitbreiding van hun cloud mogelijkheden aan met achttien nieuwe beschikbaarheidszones in Noord-Amerika, Europa en Azië. Dit om onder meer invulling te kunnen geven aan de behoefte van klanten meer controle te hebben over hun gegevens met het oog op de Europese privacywetgeving, de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG/GDPR).

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6398352). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.