Managed hosting door True

Zaans Oaktree Group koopt Prodyne uit Den Bosch

 

samenwerking deal partnerschap collega teamwork

Ict-leverancier Oaktree Group uit Zaandam neemt branchegenoot Prodyne Telecom en ICT over. Dat bedrijf uit Den Bosch levert cloudgebaseerde ict- en unfied communications (uc)-oplossingen aan het mkb en grootbedrijven. Oaktree krijgt hiermee toegang tot kennis en kunde op het gebied van Mitel, de Canadese specialist in VoIP en unified communications.

Prodyne zegt de afgelopen jaren gegroeid te zijn qua omzet en nieuwe klanten. De overname door Oaktree is naar eigen zeggen een logische stap om diensten te blijven leveren waar de klanten om vragen en om de kwaliteit van de dienstverlening te blijven waarborgen.

Roland van der Hoek, algemeen directeur bij Oaktree Group: ‘Via Prodyne Telecom en ICT krijgen we binnen de wereld van Mitel meer kennis en kunde aan boord. Prodyne beschikt over een klantenbestand waar ook aanvullende clouddiensten en managed services geleverd kunnen worden die we binnen de Oaktree Group hebben. Hierdoor zullen de klanten beter bediend en ontzorgd worden op het gebied van cloudgebaseerde ict- en uc-oplossingen.’

De algemeen directeur laat weten dat dit niet de laatste overname voor Oaktree is. ‘Binnen drie tot vijf jaar willen we groeien naar een ict-organisatie met een omzet van minimaal dertig miljoen euro. Gesprekken met andere potentiële overnamekandidaten die zich willen aansluiten bij de Oaktree Group zijn reeds gaande.’ Begin dit jaar fuseerden Oaktree met Sencit tot de Oaktree Group.

Roland Durkstra, directeur en eigenaar van Prodyne, wordt technisch manager binnen de Oaktree Group. De gecombineerde organisatie heeft zo’n vijftig medewerkers in dienst.

Oaktree Group

De Oaktree Group levert vanuit eigen datacenters en infrastructuur cloudgebaseerde ict- en unified communications-oplossingen voor de zakelijke markt. De groep beschikt over diverse dochterbedrijven, waaronder Oaktree ICT Services, Sencit, MDRX, WireItUp en nu ook Prodyne.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6378436). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.