Managed hosting door True

Nfon wil met beursgang klanten winnen

Aandelen moeten 50 miljoen euro opleveren

 

cloud telefonie

De Duitse cloudtelefonieprovider Nfon gaat dit jaar naar de beurs. Het bedrijf wil op de Frankfurt Stock Exchange bestaande en nieuwe aandelen op de markt brengen. Naar verwachting zal de beursgang rond de vijftig miljoen euro opleveren. Het bedrijf wil met dit geld nieuwe klanten in bestaande markten winnen, verder uitbreiden in Europa en zijn producten blijven ontwikkelen.

De verwachting is dat de beursgang, afhankelijk van de marktomstandigheden, in het tweede kwartaal van 2018 plaats zal vinden.

All-ip netwerken

Telecomaanbieders als Deutsche Telekom, Orange en KPN maken volgens Nfon allemaal de stap van isdn naar ‘all-ip’ netwerken. Samen met de groeiende bekendheid van cloudmodellen, verwacht het bedrijf dan ook hiervan te profiteren. Het bedrijf stelt dat het huidige marktaandeel van 9 procent in Centraal-Europa gevolgd gaat worden door het Verenigd Koninkrijk met 13 procent en de Verenigde Staten met 19 procent.

Nfon is een in Duitsland ontwikkelde cloudtelefonieprovider. Het bedrijf, opgericht in 2007, is in twaalf Europese landen vertegenwoordigd. Het hoofdkantoor is gevestigd in München.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6338989). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.