Managed hosting door True

NextStep 24 levert cloud backup-oplossingen Iland

 

cloud computing

NextStep24, specialist in storage, back-up en disaster recovery, wordt reseller van cloudleverancier Iland in Nederland. Het bedrijf uit Oud-Beijerland en Iland hebben al lopende partnersamenwerkingen voor onder andere Veeam, VMware en Zerto.

‘Voor bestaande klanten van NextStep24 verandert er hierdoor weinig wanneer zij overstappen naar de hybride cloud. Zo hoeven zij bijvoorbeeld geen nieuwe softwarelicenties af te nemen of hun it-infrastructuur aan te passen’, aldus beide bedrijven.

Back-up in de cloud

Rudy Arts, salesverantwoordelijke bij Iland: ‘We hebben allebei eenvoud en beheergemak voorop staan. Bovendien liggen onze diensten in elkaars verlengde: Iland beperkt zich tot het cloudgedeelte. We bieden geen extra managed services. Bij NextStep24 is dit juist andersom. In die zin zijn we complementair aan elkaar en bieden we een betere gecombineerde waarde aan onze klanten.’

Teun Snoek, medeoprichter en eigenaar van NextStep24, voegt toe: ‘Steeds meer van onze klanten vragen naar de mogelijkheid om back-up in de cloud op te kunnen slaan. Wij zijn daarom op zoek gegaan naar partijen waarmee we dat kunnen leveren. We hebben voor Iland gekozen vanwege hun expertise in cloud back-up en disaster recovery. Dankzij deze samenwerking kunnen we beide technologieën aanbieden bij onze klanten, met ingebouwde beveiliging en tegen een scherpe prijs.’

NextStep24 en Iland

NextStep24 is specialist op het gebied van storage, virtualisatie en datamanagement. Het bedrijf ontwerpt en implementeert server-, netwerk- en storage-infrastructuren. NextStep24 heeft klanten als gemeente Goeree-Overflakkee en organisatieadviesbureaus als Berenschot en Motivaction. Het bedrijf is opgericht in 2015 en gevestigd in Oud-Beijerland. NextStep24 maakt onderdeel uit van de Nemesys groep, eveneens gevestigd in Oud-Beijerland.

Iland is wereldwijd cloudleverancier van infrastructure (IaaS)-, disaster recovery (DRaaS)- ezijnckup-as-a-service (BaaS)-oplossingen. Afgelopen zomer opende de cloudleverancier in Amsterdam haar eerste cloudlocatie op het Europese vasteland. Andere datacenterlocaties van iland bevinden zich in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Singapore en Australië. De hoofdkantoren zijn gevestigd in Houston (Texas) en Londen. Het bedrijf is opgericht in 1995. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6319383). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.