Managed hosting door True

Wie zijn de belangrijkste cloudspelers in Nederland?

Computable zoekt beste cloudconsultants, IaaS-en PaaS-leveranciers

 

Cloudonderzoek

In het kader van het vijftigjarig jubileum van Computable gaat de ict-vaktitel op zoek naar de beste IaaS-en PaaS-leveranciers en de consultants die het beste over de cloud adviseren. Computable doet dit onderzoek samen met Binx.io, onderdeel van de Xebia Groep. De lijstjes worden 6 april 2018 gepubliceerd in magazine nummer 3 en zijn onderdeel van het dossier ‘Everything as a service’. Dit deel van het onderzoek loopt tot en met zondag 11 maart 2018.

In het Computable Cloud50-onderzoek stellen we dus op basis van drie categorieën (IaaS, PaaS en cloud consultancy) een top vijftig samen. Binx.io en Computable hebben op de drie deelgebieden een lijst met spelers voorgeselecteerd waaruit spelers gekozen kunnen worden waarvan een oplossing of advies in de organisatie wordt ingezet. Deze lijst is niet compleet, partijen die niet op de lijst staan kunnen wel gewoon gekozen worden en kunnen dus meedoen aan het onderzoek. Deelnemers kunnen hiervoor de open tekstveld-suggesties gebruiken. Het onderzoek is kort en duurt maximaal twee minuten.

Computable roept alle ict’ers in de Nederlandse markt op om uiterlijk 11 maart 2018 deel te nemen aan het onderzoek. Zodoende kunnen we op 6 april 2018 een waardevolle lijst presenteren met de belangrijkste cloudspelers. Om het rapport met de uitslagen gratis te ontvangen, kunnen deelnemers in het onderzoek hun gegevens achterlaten. In het dossier ‘Everything as a service’ van Computable nummer 3 zullen alle lijstjes gepubliceerd worden. Aansluitend zal dit ook online gebeuren.

Doe nu mee aan het Computable Cloud50-onderzoek!

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6301506). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.