Managed hosting door True

Oracle levert erp cloud-oplossing aan Arcadis

 

Ict-concern Oracle gaat zijn erp en analytcs cloud-oplossing leveren aan Arcadis. Hiermee wil de advies- en ingenieursonderneming de bedrijfsprocessen optimaliseren en bi-systemen uitbreiden.

Om te voldoen aan de eisen die organisaties en bedrijven op dit moment stellen en met het oog op het steeds veranderende concurrentielandschap, zocht Arcadis naar een oplossing voor het stroomlijnen van zijn wereldwijde front- en backoffice processen. Oracle ERP Cloud helpt Arcadis de complexiteit van bedrijfsprocessen terug te dringen door te migreren naar een complete, moderne en veilige oplossing. ‘In de zakelijke omgeving van vandaag is het voor organisaties als Arcadis een prioriteit om hun maatwerkapplicaties te migreren naar moderne cloudapplicaties’, zegt Peter Fleischmann, senior salesdirector erp/epm Benelux van Oracle.

‘Wij willen dat onze medewerkers op een systematische manier met klanten werken, waar ook ter wereld. Dat is alleen mogelijk wanneer we beschikken over een uniforme en eenvoudig te beheren basis voor de gehele organisatie’, zegt Gerard Spans, cio van Arcadis. ‘De suite van Oracle Cloud-diensten biedt ons inzicht in onze data en bedrijfsprestaties, dat nodig is om kritische bedrijfsprocessen te integreren en optimaliseren.’

Arcadis en Oracle Cloud

Het Nederlandse Arcadis, opgericht in 1888 (toen opererend onder de naam Heidemaatschappij en in 1997 hernoemd tot Arcadis), is een ontwerp- en consultancybedrijf voor de natuurlijke en gebouwde omgeving. De onderneming telt 27.000 medewerkers in zeventig landen en heeft het hoofdkantoor in Amsterdam. In België heeft het bedrijf kantoren in Antwerpen, Gent, Hasselt, Charleroi en Luik.

De Oracle Cloud biedt een volledige SaaS-applicatieomgeving voor erp, hcm en cx, inclusief PaaS en IaaS-diensten vanuit datacenters in Amerika, Europa en Azië. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6299659). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.