Managed hosting door True

Amerikaans GTT koopt Nederlands Custom Connect

 

Handen schudden

Het Amsterdamse Custom Connect komt in handen van GTT Communications. Dat Amerikaanse bedrijf levert cloudcommunicatie-oplossingen aan multinationals. Custom Connect levert netwerk-connectiviteitsdiensten aan multinationals en financiële instellingen. Er worden geen financiële details bekendgemaakt.

Custom Connect, opgericht in 2009, levert carrier-neutrale connectiviteitsdiensten. Het bedrijf richt zich op het ontwikkelen en leveren van diensten op het gebied van het ontwerpen, realiseren en onderhouden van internationale communicatieverbindingen. Dit doet het vanuit kantoren in Amsterdam, Londen, New York en Dubai.

GTT levert netwerkdiensten aan multinationals vanuit de cloud. Via de overname versterkt het Amerikaanse bedrijf zijn dienstverlening voor de financiële markten. Daarnaast vergroot GTT zijn wereldwijde Tier I ip-backbone met points of presence (pop’s) in Europa en het Midden-Oosten, breidt het zijn lokale verkoopvertegenwoordiging in de Benelux uit en het kan nu ook zijn latency-diensten bieden in London, New York en Chicago. Custom Connect breidt op zijn beurt het services-portfolio uit en vergroot zijn wereldwijde reikwijdte.

Custom Connect ontvingt in 2013 een investering van Mamadoo Ventures. Die investeerder uit Blaricum is naar eigen zeggen de belangrijkste externe belanghebbende van Custom Connect. De organisatie is ook betrokken bij de overname door GTT. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6276466). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.