Managed hosting door True

AWS in Fabric-Ready-partnerprogramma Fortinet

 

AWS neemt deel aan het Fabric-Ready-partnerprogramma van ict-beveiligingsbedrijf Fortinet uit Utrecht. De twee bedrijven breiden hun samenwerking naar eigen zeggen verder uit om gebruikers van AWS toegang te bieden tot nieuwe oplossingen voor applicatiebeveiliging. Een effect van de samenwerking is dat Fortinet zijn gevirtualiseerde security fabric-applicaties beschikbaar stelt voor gebruikers van Amazon Web Services (AWS).

Op basis van de samenwerking met AWS biedt Fortinet ook een reeks van beveiligingsoplossingen aan in combinatie met een centrale beheerconsole en geïntegreerde updates. Dit zorgt voor beheereenvoud en maakt het mogelijk om diverse bedrijfsapplicaties tegen cyberbedreigingen te beschermen. Het aanbod omvat onder meer sandbox-mogelijkheden in de cloud, Siemen centraal beheer van de prestaties en compliance.

Naast FortiSandbox en FortiSiem zijn er nu gevirtualiseerde Fortinet Security Fabric-oplossingen verkrijgbaar via de AWS Marketplace. Het aanbod omvat onder meer FortiGate Enterprise Firewalls, FortiWeb web application firewalls (waf’s), FortiMail voor de beveiliging van e-mailgateways, FortiManager voor centraal beveiligingsbeheer in de cloud en FortiAnalyzer voor centrale netwerklogging, -analyses en -rapportage. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6260705). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.