Managed hosting door True

Oblivion Cloud Control behaalt DevOps-certificaat AWS

 

codering

Cloudspecialist Oblivion Cloud Control ontving deze week het DevOps Competence-certificaat van Amazon Web Services. Om het certificaat te bemachtigen wordt kennis en ervaring objectief getoetst door een externe onafhankelijke auditor.

Eerder dit jaar introduceerde Amazon Web Services de ‘competences’ in het partnerprogramma. Met de groei van het aantal Amazon Web Services-partners, wil Amazon meer differentiatie aanbieden in zijn partners, om klantvragen en partners beter te matchen. De competentiestructuur helpt daar volgens het bedrijf bij. Competenties zijn uitsluitend te behalen door Advanced en Premier-AWS partners.

Klantcases

Om de DevOps-competentie te behalen moest Oblivion Cloud Control minimaal vier klantcases aanleveren uit de afgelopen twaalf maanden. Deze klantcases werden kritisch getoetst op de mate waarin Oblivion Cloud Control heeft geholpen met cloudvraagstukken, waarbij het bedrijf gebruiktmaakte van AWS-tools. De cases en ervaring werd vervolgens samen met de auditor uitgediept aan de hand van de formeel vastgestelde lijst met eisen.

‘We zijn trots dat we na weken hard werken door ons DevOps Competence team, deze competentie hebben bemachtigd. Het is vrij uniek in de Benelux op dit moment. Het was intensief, maar we hebben de smaak te pakken en willen zeker gaan voor nog een competence in 2018’, vertelt Edwin van Nuil, managing director bij Oblivion Cloud Control.

Oblivion Cloud Control, gevestigd in Apeldoorn en Amsterdam, richt zich op cloudvraagstukken en is een van de eerste Amazon Web Services Consulting partners in Nederland. Naast Amazon Web Services is Oblivion Cloud Control tevens implementatiepartner van complementaire platformen en diensten als onder meer Okta Identity, Trend Micro en CloudHealth.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6247730). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.