Managed hosting door True

DXC Technology verwerft Logicalis SMC

 

Overname

Het Amerikaanse ict-concern DXC Technology neemt ict-dienstverlener Logicalis SMC uit Rijswijk over van de Britse ict-dienstverlener Logicalis Group. De Nederlandse tak, opgericht in 1998, telt 184 medewerkers in Nederland en in het Verenigd Koninkrijk. Logicalis SMC is een belangrijke partner van ServiceNow in Europa.

Logicalis SMC is gespecialiseerd in servicemanagement-oplossingen en claimt het eerste Europese bedrijf te zijn dat zich kwalificeerde als 'ServiceNow Master Solutions'-partner. Logicalis SMC levert ook eigen software die op het ServiceNow-platform gebouwd is. Het bedrijf beschikt over een ontwikkelafdeling in Portugal.

Logicalis SMC wordt toegevoegd aan het DXC-onderdeel Fruition Partners, een Amerikaanse leverancier van ict-oplossingen voor servicemanagement én ook gespecialiseerd in de software van ServiceNow aan grootzakelijke klanten. Deze overname betekent ook een uitbreiding van de aanwezigheid van DXC’s Fruition Partners in Nederland en elders in Europa, aldus DXC.

Logicalis nam in maart 2013 een aantal onderdelen van de Britse it-dienstverlener 2e2 over, waaronder 2e2 Consulting in Nederland. Dat onderdeel in Rijswijk werd omgedoopt tot Logicalis SMC (Service Management Consulting) en is nu dus verkocht aan DXC Technology. Dit ict-concern is in april 2016 gestart vanuit de fusie van CSC en de divisie Enterprise Services (ES) van Hewlett Packard Enterprise (HPE).

    

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6222313). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.