Managed hosting door True

Randstad gaat volledig naar cloud met AWS

 

Uitzendorganisatie Randstad Group kiest voor Amazon Web Services. Met deze keuze wil het bedrijf efficiënter worden en de infrastructuur verbeteren om een stap te zetten in hun digitale visie. Het traject naar deze keuze toe gaat ciso Martijn Nykerk presenteren tijdens Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo 2017.

Randstad gaat al zijn internationale datacenters naar AWS migreren. In 2016 koos de uitzendorganisatie voor ict-dienstverlener BT voor de bouw van een nieuwe infrastructuur. Hiervoor gaat de dienstverlener de it-infrastructuur, die momenteel behuisd zijn bij regionale aanbieders, consolideren. In totaal wordt de infrastructuur van dertig afdelingen, die diensten leveren aan veertig wereldwijd opererende bedrijven samengevoegd.

De organisatie heeft al een aantal operationele bedrijven succesvol op AWS draaien. De volgende stap is om alle operationele bedrijven naar AWS te migreren. Naast het aansporen van digitale innovatie, maakt de overstap naar AWS het voor Randstad mogelijk om flexibeler te worden en tegelijk kosten te reduceren.

De stap naar AWS

Martijn Nykerk, ciso voor Randstad Global IT Solutions gaat woensdag 1 november van 15:00 tot 15:45 tijdens de vakbeurs Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo deze business case presenteren. Hij zal de voorbereiding en de stappen die gezet werden naar deze strategie uitleggen tijdens zijn sessie. 

Inschrijven voor de gecombineerde vakbeurs Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo en de sessie van Randstad is na registratie gratis. Meer informatie over het programma en tickets zijn hier verkrijgbaar.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6213370). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.