Managed hosting door True

PCI levert cloudinfrastructuur aan Ajax

 

PCI levert cloudinfrastructuur aan Ajax

V.l.n.r.: Jean-Louis van Aerle (commercieel directeur van PCI), Edwin van der Sar (ceo AFC Ajax), Bas Kamphuis (eigenaar PCI) en Menno Geelen (commercieel directeur Ajax).

Digitale werkplekspecialist PCI gaat de nieuwe cloudinfrastructuur met bijbehorende toepassingen leveren aan voetbalclub Ajax. Het nieuwe contract, dat afgelopen zaterdag werd getekend, kent een looptijd van vijf jaar.

Vier maanden geleden werd de werkplekspecialist al ‘official supplier’ van Ajax. Dat contract is tussentijds opengebroken en verbeterd. PCI groeit hiermee door naar ‘official sponsor’. PCI leverde al het gehele printerpark van Ajax voor sportpark de Toekomst en de Amsterdam ArenA. De volgende stap is om samen met Ajax te werken aan een nieuwe cloudinfrastructuur met bijbehorende toepassingen.

‘Met PCI hebben we een innovatieve partner in huis, waarmee we onze gewenste it-omgeving kunnen inrichten’, aldus Ajax-directeur Menno Geelen. ‘Dat het onlangs getekende suppliership nu al opengebroken wordt, tekent het vertrouwen dat wij in elkaar hebben.'

‘Om PCI ook vanuit het oogpunt van werkplekbeheer aan Ajax te verbinden, is een wens die snel in vervulling is gegaan’, stelt Bas Kamphuis, algemeen directeur van PCI. ‘Ons bedrijf groeit snel en met deze uitbreiding verwachten wij strategisch een volgende stap te kunnen zetten.’

PCI Groep is een digitale werkplekspecialist voor het mkb. Het bedrijf levert merkonafhankelijk professionele cloud-, document- en printoplossingen. De onderneming, opgericht in 2002, is gevestigd in Lijnden. 

Computable Awards

PCI Groep is genomineerd voor de Computable Awards in de categorie ‘ICT-leverancier van het jaar voor het MKB’. Stemmen kan tot en met zondag 8 oktober. Op 31 oktober maakt Computable de winnaars bekend tijdens een spectaculaire awardsshow.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6198358). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.