Managed hosting door True

Xillio en SDL sluiten oem-overeenkomst

 

CMS

Het Hilversumse Xillio, specialist op het gebied van contentmigratie en -integratie van grote bedrijfsplatformen, heeft een oem-overeenkomst gesloten met SDL, aanbieder van content management en vertaaltechnologie en -diensten uit Amsterdam. Met deze overeenkomst gaat SDL de Xillio software integreren in zijn productlijn voor vertaaltechnologie, te beginnen met SDL’s Managed Translation.

Aan de SDL Managed Translation, de cloudgebaseerde vertaaloplossing voor enterprises, zijn nu Xillio koppelingen met diverse contentbronnen toegevoegd, waaronder Zendesk, Adobe Experience Manager, GitHub, Liferay en Microsoft Sharepoint. Dankzij deze koppelingen komen documenten uit de aangesloten contentbronnen direct beschikbaar in de user interface van de Managed Translation, wat het vertaalproces aanzienlijk eenvoudiger maakt dan voorheen, aldus beide partijen.  

Thomas Labarthe, verantwoordelijk voor bedrijfsontwikkeling bij SDL over de samenwerking: ‘De mogelijkheid om vanuit onze oplossing verbinding te maken met een groot aantal contentbronnen verminderd fouten en stroomlijnt het vertaalproces. Onze samenwerking laat zien dat wij een open en connected platform bieden waarmee gebruikers hun lokalisatieprojecten kunnen optimaliseren. 

‘De samenwerking met SDL is een logisch gevolg van onze strategie en visie op de content services markt’, aldus Rikkert Engels, ceo en oprichter van Xillio. ‘Wij signaleren dat content te veel van elkaar gescheiden en opgeslagen is in aparte content silo’s. Dat heeft negatieve impact op de productiviteit van eindgebruikers en zorgt voor hoge kosten en lange doorlooptijd voor de ontwikkeling van nieuwe diensten. Onze integratielaag en koppelingen zorgt ervoor dat het niet langer nodig is om in contentsilo’s te denken en dat nieuwe functies zeer snel ontwikkeld kunnen worden.’

Xillio is een internationaal specialist op het gebied van contentmigratie en -integratie. De onderneming heeft het hoofdkantoor in Hilversum.

SDL is specialist op het gebied van vertaaltechnologie, vertaaldiensten en contentmanagement. De onderneming is gevestigd in Amsterdam. De onderneming heeft onder meer Kone en Nielsen als klant. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6193215). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.