Managed hosting door True

Ilionx implementeert psa-cloudoplossing Unit4

Officiële partnerovereenkomst een feit

 

Cloud computing

Ict-dienstverlener Ilionx gaat een partnership aan met bedrijfssoftwareleverancier Unit4. De samenwerking houdt in dat Ilionx de cloudoplossing voor professional services automation (psa) genaamd PSA Suite van Unit4 gaat implementeren bij organisaties in de professionele dienstverlening.

De Unit4 PSA Suite is een cloudoplossing voor professional services automation die realtime inzichten biedt in alle processen. Organisaties die gebruik maken van de PSA Suite, die gebaseerd is op Microsoft Dynamics 365, hebben volgens Unit4 altijd een actueel inzicht in belangrijke kpi’s, zoals bezetting, productiviteit, efficiëntie en factureerbare tarieven.

Unit4 PSA werd eerder dit jaar onderdeel van het Sliedrechtse Unit4 na de overname van Assistance Software uit Naarden. Met de aankoop van afgelopen voorjaar breidde Unit4 zijn aanbod aan oplossingen voor professionele service organisaties (pso’s) uit.

Afscheid van legacy software

Martijn van der Hoeden van Unit4, eerder oprichter van Assistance Software, over de samenwerking: ‘Veel van onze klanten willen de overstap maken van legacy software naar nieuwere technologie. Ilionx beschikt over de juiste kennis en kunde om onze oplossing bij bedrijven te implementeren en integreren binnen het Microsoft-landschap.’

‘We merken dat er steeds meer vraag is naar dit soort geïntegreerde sectoroplossingen’, aldus Wiebe de Boer, directeur bij Ilionx. ‘De PSA Suite is een cloudoplossing op basis van Microsoft Dynamics 365-technologie; een combinatie die binnen de aanpak van Ilionx past om bedrijven te helpen bij de digitale transformatie.'

Unit4 is een leverancier van bedrijfssoftware voor dienstverlenende organisaties. Met vierduizend medewerkers wereldwijd genereert het bedrijf een jaarlijkse omzet van meer dan vijfhonderd miljoen euro. De leverancier levert erp en branchegerichte en best-in-class applicaties. Het hoofdkantoor van Unit4 is gevestigd in Sliedrecht.

Ilionx is een ict-dienstverlener gevestigd in Utrecht. Het bedrijf is opgericht in 2002.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6182996). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.