Managed hosting door True

TriFact365 koppelt cloudoplossing aan SnelStart

Inzet is volledig automatische factuurverwerking

 

Kassa

Aanbieder van boekhoudsoftware TriFact365 uit Amersfoort maakt een koppeling met de web-api van SnelStart uit Oosterend (Texel). Ook autorisatie is hierdoor eenvoudiger en veiliger geworden, aldus beide bedrijven.

Softwareaanbieder TriFact365 levert een realtime cloudoplossing voor de verwerking van verkoopfacturen, inkoopfacturen en bonnetjes. De webapplicatie werkt met een zelflerend algoritme, dat binnen een paar seconden een boekingsvoorstel aanbiedt op basis van de ingevoerde factuur.

‘Naast het aanleveren van de boekingen biedt TriFact365 als aanvulling op SnelStart ook autorisatiemogelijkheden. De documentenstroom binnen een onderneming kan hiermee op een eenvoudige manier worden vormgegeven. De autorisatiemogelijkheden kunnen ook worden ingezet om de samenwerking tussen ondernemer en accountant te verbeteren’, aldus de softwareaanbieder.

Het Texelse SnelStart claimt zo’n 58.000 ondernemers als klant te hebben. Het bedrijf is Gold Partner van Microsoft op het gebied van Application Development en Cloud Platform. Op 1 juni 2017 is SnelStart verkozen tot Microsoft Country Partner of the Year.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6178883). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×