Managed hosting door True

Avit levert clouddiensten van Cloubrid

 

Netwerkintegrator Avit treedt toe tot het partnernetwerk van Cloubrid, een leverancier van managed hybride cloudoplossingen uit Capelle aan den IJssel. Hiermee voegt het clouddiensten op het gebied van back-ups en disaster recovery toe aan haar portfolio.

Cloubrid levert managed hybride cloud services gebaseerd op NetApp-technologie, geplaatst in Nederlandse datacentra. De diensten worden geleverd aan het partnerkanaal van NetApp. AWS en Microsoft Azure.

Jasper van ‘t Wout, director consulting Avit: ‘Door de samenwerking met Cloubrid is Avit in staat om haar klanten alle keuzevrijheid te bieden van cloudaanbieders. Alle platformen kunnen namelijk bij ons worden ondergebracht, waarbij Avit vanuit een sla de verantwoording neemt over de gehele keten. Wij hebben ons dan ook gecommitteerd aan het motto van Cloubrid: ontzorgen, zoals ontzorgen bedoeld is.’

Avit

Netwerkintegrator Avit levert oplossingen op het gebied van datacenters (virtualisatie, server- en storageconsolidatie), enterprise networking & security (routing, switching, wireless end-to-end security) en collaboration (voice, video, chat, presence en mobility). Het Nederlandse kantoor opende onlangs een tweede internationale vestiging in België.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6040327). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.