Managed hosting door True

Commvault levert cloud-back-up aan Randstad

 

Uitwijk en recovery back-up replicatie

Commvault levert cloudgebaseerde back-up en herstel-software aan Randstad. De oplossingen zijn bedoeld ter ondersteuning van de wereldwijde infrastructuur van het uitzendconcern. Randstad gebruikt de cloudinfrastructuur van Amazon Webservices (AWS) als basis voor haar nieuwe 'shared service centre'. Deze centrale afdeling levert op wereldwijde schaal ict-diensten aan het concern.

De ict-infrastructuur van Randstad wordt geconsolideerd en gecentraliseerd. Momenteel leveren dertig ict-afdelingen diensten aan veertig bedrijfsonderdelen in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, het Midden-Oosten, Azië en Australië. De herinrichting moet resulteren in een efficiënter werkende en goedkopere ict-dienstverlening. Het uitzendconcern heeft BT aangetrokken om deze netwerkklus te klaren.

Eerder maakte Randstad bekend dat de Indiase ict-dienstverlener Tata Consultancy Services (TCS) helpt met het opzetten van een groot publiek cloudplatform voor it-netwerkdiensten. Dat blijkt dus te worden gebaseerd op AWS. De Amerikaanse specialist Commvault levert daarbij schaalbare back-up- en hersteloplossingen.

Het platform van Commvault biedt daarnaast deduplicatie- en compressiefunctionaliteit die het mogelijk maakt het opslagverbruik terug te dringen en kostenbesparingen te realiseren. Randstad heeft op advies van TCS gekozen voor Commvault, omdat dit bedrijf heeft bewezen op grote schaal te kunnen integreren met de AWS-cloud.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6036533). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.