Managed hosting door True

Accenture versterkt ServiceNow-tak met overname

 

MBO handen samenwerking overname

Ict-dienstverlener Accenture neemt Focus Group Europe over. De zeventig medewerkers van het Londense bedrijf, dat ServiceNow-diensten levert, verhuizen mee. Met de overname zet Accenture in op meer cloud-implementaties en wil het haar positie als wereldwijde ServiceNow-partner verbeteren. Een overnamebedrag is niet bekendgemaakt.

Accenture investeert fors in haar cloud-tak en heeft de ambitie om uit te groeien tot de beste ServiceNow-leverancier wereldwijd. Om dit te bereiken, nam het bedrijf de afgelopen jaren al meerdere ServiceNow-partners over, waaronder de Duitse solid-serVision (2017), het Canadese Nashco (2016) en het Amerikaanse Cloud Sherpas (2015).

Accenture noemt de overname van de Britse Focus Group Europe ‘de meest recente investering in haar cloudbusiness om de doelstelling tot wereldwijde ServiceNow-leider te verwezenlijken’. De ruim zeventig medewerkers worden onderdeel van Accenture. Met deze acquisitie wil Accenture concreet haar positie in de Europese markt als ServiceNow-partner verstevigen.

Focus Group Europe is in 2009 opgericht en heeft een hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk. Het is naar eigen zeggen het grootste onafhankelijke ServiceNow-bedrijf in het land. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5989253). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.