Managed hosting door True

Veritas en Red Hat bieden diensten aan op IBM Cloud

IBM InterConnect 2017-update!

 

Arvind Krishna, senior vicepresident en research director van IBM Research.

It-dienstverleners Veritas en Red Hat gaan in zee met IBM. Zowel de Vertias Netbackup-oplossing als het OpenStack Platform en de Red Hat Ceph storage-oplossing komen hierdoor beschikbaar op de IBM Cloud. Daarnaast is IBM vanaf nu gecertificeerd als cloud- en serviceprovider van Red Hat.

De bovengenoemde oplossingen van Red Hat zijn vanaf eind maart 2017 beschikbaar op de IBM (private)-cloud, Red Hat Cloud Acces is vanaf juni te vinden op het cloudplatform. De software van Veritas treffen gebruikers vanaf april 2017 op het platform aan. Dit maakt Arvind Krishna, senior vicepresident en researchdirecteur van IBM Research, bekend tijdens de cloudconferentie IBM InterConnect die van 20 tot en met 23 maart 2017 plaatsvindt in Las Vegas. 

Opensource

Krishna benadrukt dat de samenwerking met Red Hat teruggaat tot de jaren negentig. ‘Ten tijde van de oprichting hebben we veel geïnvesteerd in het bedrijf en we blijven altijd een bijzondere band hebben met Red Hat. David Kenny, algemeen directeur van IBM Watson, benadrukt dat hij het beschikbaar stellen van de Red Hat-oplossingen op de IBM Cloud ziet als ‘ons commitment tot het opensourceplatform.’

Red Hat is een wereldwijde leverancier van opensourceoplossingen. Het bedrijf, opgericht in 1993, behaalde in boekjaar 2016 een omzet van meer dan twee miljard dollar.

Veritas was tot 2015 onderdeel van beveiligingsbedrijf Symantec. Het bedrijf besloot dat jaar zijn opslagdivisie te verkopen voor 8 miljard dollar (7,2 miljard euro) in contanten aan investeringsmaatschappij Carlyle Group. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5983528). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.