Managed hosting door True

John Jaques nieuwe country manager Avanade Nederland

 

Softwaredienstverlener Avanade heeft John Jaques per 6 maart 2017 aangesteld als nieuwe country manager van Avanade Nederland. Hij volgt Eric Hol op, die nog tot begin april bij de organisatie zal blijven. Jaques zal zich richten op het versterken van de positie van Avanade in Nederland, onder meer door het verder versnellen van de groei van het bedrijf. Avanade is een dochtermaatschappij van Accenture en Microsoft.

John Jaques heeft ruim dertig jaar ervaring in de it en technologische dienstverlening, zowel in Nederland als internationaal. Hij heeft een groot deel van zijn loopbaan leiding gegeven aan business units, divisies en (dochter-)bedrijven van organisaties, onder meer bij CGI Nederland en Capgemini.

‘Met veel genoegen verwelkomen wij John Jaques. Zijn bewezen succes en kennis stelt ons in staat om de volgende fase van groei van Avanade in Nederland te realiseren. John is een echte ondernemer en heeft, naast het leiden van grote (transformatie)programma’s binnen verschillende organisaties, ook met succes diverse bedrijven en business units ontwikkeld en opgezet. Met zijn ervaring, energie en ondernemende geest zal hij zorgen dat Avanade in Nederland kan blijven groeien en innoveren’, aldus Nicolas Marry, algemeen directeur Avanade Frankrijk, België en Nederland.

Cloud

John Jaques is enthousiast over zijn nieuwe rol: ‘Avanade wordt wereldwijd erkend voor het leveren van innovatieve cloud- en digitale oplossingen, bedrijfsapplicaties en technologische services. Ik kijk er naar uit om samen met de medewerkers en partners klanten te blijven helpen bij het transformeren van hun bedrijf; het verbeteren van productiviteit en het optimaliseren van prestaties met Microsoft-oplossingen.’

Avanade is in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation met Accenture LLP als grootste aandeelhouder. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5971308). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.