Managed hosting door True

Comparex is cloud solution provider Microsoft

 

cloud volgende stap

Microsoft verwelkomt Comparex als cloud solution provider (csp). De onderneming is specialist op het gebied van softwarelicenties en software asset management (sam). Het bedrijf levert vanaf nu de cloud-oplossing van Microsoft aan resellers, hostingbedrijven en independent software vendors (isp’s) in de EU en binnen de Europese Vrijhandelsorganisatie (EVA).

Via het csp-programma helpt Comparex partners in het leveren van clouddiensten (waaronder Office 365 en Azure) van Microsoft. ‘Wij zijn enorm trots dat wij deze strategisch belangrijke rol als indirecte csp-distributeur hebben gekregen’, aldus Holger Pfister, vice-president op het gebied van partners. ‘Deze stap toont het vertrouwen dat Microsoft in ons heeft en is van grote invloed op hoe wij software aanbieden.’

Comparex Nederland maakt deel uit van de Comparex Group. Bij deze groep werken ruim 2450 medewerkers op tachtig locaties in vijfendertig landen in Afrika, Amerika, Azië en Europa. In het fiscale jaar 2015-16 realiseerde de onderneming een omzet van 1,9 miljard euro.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5962356). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.