Managed hosting door True

Veeam biedt gratis BaaS- en DRaaS-diensten aan

Danny Allen is nieuwe cloud- en alliantietopman

 

disaster recovery

Veeam, de Amerikaanse aanbieder van backup- en herstelsoftware en andere 24x7- databeschikbaarheidsoplossingen, investeert komend jaar in gratis BaaS- en DRaaS-diensten voor zijn partnerecosysteem. Met het aanbod is een investering van tweehonderd miljoen dollar gemoeid. Ook stelt de onderneming Danny Allan aan als vicepresident voor cloudintegratie en alliantiestrategie.

‘We staan momenteel op een keerpunt in de branche. Organisaties die nog geen DRaaS-strategie hebben toegepast, zullen daar de gevolgen van merken – denk aan tragere bedrijfsvoering en het verliezen van concurrentievoordelen. Het is niet langer de vraag of, maar wanneer bedrijven zo’n strategie zullen invoeren’, zegt Peter McKay, coo van Veeam.

Nieuwe cloudtopman

De onderneming heeft ook Danny Allan aangesteld als vicepresident van cloudintegratie en alliantiestrategie. Als cto van Desktone, overgenomen door VMware, was Allan verantwoordelijk voor het ontwikkelen van technische en dienstverleningsstrategieën voor computing-clouddiensten voor eindgebruikers. Gedurende zijn carrière heeft hij volgens de leverancier veel samengewerkt met serviceproviders, systeemintegrators en grote ondernemingen voor het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van virtuele-infrastructuuroplossingen. Ten slotte zorgde hij voor de technische strategie achter VMware’s ontwikkeling van traditionele vid-software naar clouddiensten.

Veeam, dat in 2006 is opgericht, telt momenteel wereldwijd 45.000 partners en heeft meer dan 230.000 klanten wereldwijd. Het hoofdkantoor van Veeam bevindt zich in Baar, Zwitserland, en het bedrijf heeft kantoren over de gehele wereld. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5957668). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.