Managed hosting door True

Previder gaat in zee met Custom Connect

 

Previder, leverancier van datacenter-, cloud- en connectiviteitsdiensten, gaat samenwerken met datacommunicatie-provider Custom Connect. Previder kan door de samenwerking naar eigen zeggen internationaal opererende bedrijven sneller voorzien van betrouwbare netwerkconnectiviteit. Custom Connect stelt door de overeenkomst zijn eigen klanten diensten uit de Previder-datacenters te kunnen bieden.

Previder is een leverancier van datacenter- en clouddiensten. Met het twin-datacenter concept levert het bedrijf infrastructuur aan it-dienstverleners, softwarebouwers en eindgebruikers. Het bedrijf is vanaf begin 2017 een samenvoeging van de ondernemingen Previder en Lesscher IT die beide onder de Odin Groep vallen. Klanten zijn onder andere Ordina, Reggefiber en Vitens. Het hoofdkantoor is gevestigd in Hengelo. 

Custom Connect is reseller van netwerkoplossingen met kantoren in Amsterdam, Londen, New York en Dubai. Het bedrijf, opgericht in 2009, is wereldwijd wederverkoper van high-performance netwerkoplossingen. De onderneming richt zich op het ontwikkelen en leveren van diensten op het gebied van het ontwerpen, realiseren en onderhouden van internationale communicatieverbindingen. De klanten van Custom Connect bestaan uit multinationals, dienstverleners, financiële instellingen en nieuwe-mediabedrijven.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5944164). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.