Managed hosting door True

Zetacom komt met nieuw partnermodel Nfon

 

Distributeur Zetacom uit Zoetermeer introduceert een nieuw partnermodel voor de cloudtelefonieoplossintg van Nfon. Kern van het nieuwe programma is de mogelijkheid voor partners om een complete oplossing op het gebied van telefonie te bieden. Het bedrijf telt in ons land veertig partners.

Dick Dompeling, directeur van Nfon-distributeur Zetacom: ‘Het merendeel van de klanten wil tegenwoordig een totaaloplossing op het gebied van ict, waarbij de it-partner vaak als eerste wordt aangesproken. Telefonie is voor deze it-partijen een ideale upsell, maar tegelijkertijd een andere tak van sport. Wij kunnen partners de combinatie bieden van cloudtelefonie en brede kennis en praktische ondersteuning in telefonie-oplossingen en diensten.’  

Het nieuwe partnermodel geeft partners volgens Zetacom flexibiliteit in hoe ze Nfon en aanvullende oplossingen in de markt willen zetten. Partners kunnen het verkooptraject voor hun rekening nemen en dan de distributeur inschakelen voor de implementatie, of beide verzorgen. Tevens zal Zetacom bijdragen aan lead-generatie voor bedrijven waarna prospects volledig aan de partners zullen worden overgedragen. Annemarieke Langeveld, partnermanager: ‘We willen een one-stop-shop voor partners zijn en ondersteuning bieden voor het volledige proces, van sales tot implementatie tot after sales, afhankelijk van de behoefte van de partner of diens eindklant.’

Zetacom is de exclusieve distributeur van Nfon in Nederland. Het bedrijf is specialist in het implementeren van tele- en dataoplossingen, waaronder telecommunicatiesystemen, contactcenters, netwerkinfrastructuren en -beveiliging. Met 140 medewerkers werkt Zetacom landelijk vanuit Zoetermeer (hoofdkantoor en distributiecentrum), en ’s-Hertogenbosch (kantoor Zuid) voor zowel de grootzakelijke markt als het mkb.

Nfon is een in Duitsland ontwikkelde cloudtelefonie. Het bedrijf, opgericht in 2007, is in twaalf Europese landen vertegenwoordigd. Het hoofdkantoor is gevestigd in München. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5942650). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.