Managed hosting door True

HPE neemt softwareleverancier Cloud Cruiser over

 

samenwerking

Hewlett Packard Enterprise (HPE) neemt het eveneens Amerikaanse Cloud Cruiser over, leverancier van software waarmee cloudgebruik kan worden geanalyseerd. De software helpt cloudproviders het verbruik van klanten in kaart te brengen, zodat de kosten hiervan kunnen worden doorbelast. Een overnamebedrag is niet bekendgemaakt.

Cloud Cruiser, opgericht in 2010, levert een analytische applicatie die inzicht geeft in het gebruik van cloudinfrastructuur en cloudproviders helpt hun it -systemen te plannen en beheren. HPE was de eerste partner van het bedrijf waarbij het Cloud Cruiser onderdeel maakte van HPE’s Flexible Capacity business. Andere klanten van Cloud Cruiser zijn Microsoft, NTT, Ford en KPN zijn eveneens klanten van de softwareleverancier.

HPE kondigt aan het Cloud Cruiser platform en de Software-as-a-Service (SaaS) app Cloud Cruiser 16 te blijven ontwikkelen en verbeteren. Beide worden daarnaast nauwer geïntegreerd in HPE Flexible Capacity. Zodra de overname is afgerond wordt Cloud Cruiser onderdeel van het Data Center Care portfolio van HPE, dat onderdeel uitmaakt van zijn Technology Services Support organisatie. Mede-oprichter en ceo van Cloud Cruiser David Zabrowski gaat over naar HPE en zal rapporteren aan Scott Weller, senior vice president Technology Services Support bij HPE. Zabrowski was van 1997 en 2002 bij HP’s Enterprise Computer Organization actief als directeur.  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5935001). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.