Managed hosting door True

Insight is cloud-distributeur Red Hat

 

It-dienstverlener Insight is door Red Hat geselecteerd als exclusieve distributeur van het Red Hat Certified Cloud and Service Provider (CCSP)-programma. Dit programma is speciaal ontwikkeld voor hosting-partijen, system integrators, isv’s en managed service providers.

‘Het CCSP-programma is flexibel en schaalbaar en biedt onze klanten voordelen. Zo kunnen cloud en service providers gecertificeerde Red Hat-oplossingen hosten en resellen op basis van verschillende modellen, aansluitend op de behoeften van hun eindklanten. Ze hebben de keuze uit gedeelde servers, eigen servers of gemanagede omgevingen, en betalen naar gebruik: op uur-, maand- of jaarbasis. Ook hebben ze toegang tot middelen, zowel ter ondersteuning van hun verkoop als op technisch gebied’, zegt Rob Nouwens, salesdirecteur bij Insight Hosting & Cloud Solutions‎.

Cloud provider-modellen hebben zich ontwikkeld van publieke cloudoplossingen, waarbij eindklanten gebruikmaken van dezelfde server en soms ook database (multi-tenant public clouds), naar private cloudoplossingen op basis van een Linux-infrastructuur met verschillende compartimenten en platform as a service (PaaS)-oplossingen, aldus Red Hat. Het Red Hat Certified Cloud and Service Provider-programma helpt aanbieders van cloudoplossingen naar eigen zeggen beter tegemoet te komen aan de wensen van hun klanten met Red Hat’s cloudgebaseerde technologieën.

Partners moeten zich bij Red Hat kwalificeren voor het CCSP-programma en aan de hand van diverse eisen aantonen dat ze een veilige, schaalbare, ondersteunde en consistente omgeving voor zakelijke cloudomgevingen kunnen bieden.

Open source

Red Hat is een wereldwijde leverancier van opensourceoplossingen. Het bedrijf, opgericht in 1993, behaalde in boekjaar 2016 een omzet van meer dan twee miljard dollar.

Het Amerikaanse Insight, opgericht in 1988, is wereldwijd it-dienstverlener en distributeur. Bij het bedrijf werken in totaal zo’n 5400 medewerkers. Het Nederlandse kantoor is gevestigd in Amsterdam.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5928509). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.