Managed hosting door True

Box introduceert partnerportaal en zoekt partners

 

Het Amerikaanse Box, leverancier van software voor contentmanagent en samenwerking in de cloud, introduceert een nieuw partnerportaal ter ondersteuning van zijn wereldwijde partners. Via het portaal kunnen partners direct communiceren met het bedrijf en volgens Box ook efficiënter werken.

‘Samenwerken met onze partners is belangrijk voor onze groei. Het nieuwe partnerportaal draagt hieraan bij’, vertelt David Benjamin, senior vice president bij Box. Ook geeft hij aan dat hij in de toekomst een uitgebreid partnerprogramma in de emea-regio vorm wil geven. Hiervoor heeft het bedrijf Ben Threlfall aangesteld als senior director voor partners en alliances in de emea-regio.

Het nieuwe partnerprogramma biedt verschillende logins per partner zodat medewerkers een persoonlijke ingang in het portaal hebben. Ook ontvangen partners sneller online hulp via het ‘channel operations’-team van Box. Deals zijn volgens het bedrijf in het nieuwe portaal ook makkelijker te registreren en partners krijgen daarnaast toegang tot de ‘Box University’ voor training en marketingmaterialen. Via het portaal is er ook toegang tot prijslijsten en richtlijnen.

Europees partnernetwerk

‘Het partnernetwerk in Europa biedt ons de mogelijkheid om marktaandeel te krijgen in nieuwe verticalen en om ons platform aan te bieden aan meer bedrijven’, aldus Threlfall. Het bedrijf is op zoek naar enterprise content management (ecm)-partners die gespecialiseerd zijn in een verticale sector, met name bij middelgrote bedrijven. De onderneming focust in eerste instantie op Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland.

Het Amerikaanse bedrijf Box mikt met zijn cloudsoftware voor contentmanagement en samenwerking op de zakelijke markt. In Nederland zijn ingenieursbureau Royal Haskoning en cosmeticabedrijf Rituals klanten. Box heeft meer dan 37 miljoen gebruikers, die wereldwijd werken bij 47.000 organisaties. De Nederlandse vestiging staat in Amsterdam. Dit kantoor is gevestigd in het bedrijvenverzamelgebouw Spaces op de Amsterdamse Zuidas en functioneert als regionaal hoofdkantoor voor alle activiteiten van Box in de Benelux en de Noord-Europese landen. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5927116). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Dit artikel is nog niet vrijgegeven voor publicatie.

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.