Managed hosting door True

IBM vernieuwt wereldwijd partnerprogramma

Tectrade behaalt hoogste partnerstatus

 

Het mondiale partnerprogramma van IBM genaamd PartnerWorld is vanaf 1 januari 2017 volledig vernieuwd en is gebaseerd op drie pijlers: increase, maximize en strengthen. Daarnaast introduceert het bedrijf andere partnerlevels: registered, silver, gold en platinum. Infrastructuur-specialist Tectrade is onlangs door IBM Nederland uitgeroepen tot allereerste IBM platinum businesspartner in Nederland. Het bedrijf heeft hiermee de hoogste partnerstatus binnen dit nieuwe programma bereikt.

‘Onze hybride cloud en it-infrastructuuroplossingen worden ondersteund door de belangrijkste vendoren in de markt waarbij IBM niet kan ontbreken. Wij hebben al bijna twintig jaar een strategische samenwerking en ook al zijn er soms hobbels, we nemen ze uiteindelijk met elkaar. Dat wij nu door IBM als allereerste zijn benoemd tot platinum partner in haar nieuwe PartnerWorld programma, is niet alleen een erkenning voor ons team van experts, het is ook een waardering voor onze toegevoegde waarde en de samenwerking tussen de twee bedrijven’, aldus coo Ronald van Heek van Tectrade. 

Het in 1993 opgerichte Tectrade is specialist op het gebied van cloud-, dataprotectie-, security-, analytics- en commerce-oplossingen. Het bedrijf is gevestigd in Culemborg. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5922999). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.