Managed hosting door True

CSN Groep wordt Nederlandse partner Cohesity

 

De Nederlandse CSN Groep is als eerste leverancier in Nederland een partnerschap aangegaan met Cohesity, een leverancier van hyperconverged second-tier dataprotectie. Deze Amerikaanse start-up focust zich op de zogenoemde secundaire storage en dataprotectie.

David Schaap, cto van CSN: ‘De secundaire storage en back-up architectuur is traditioneel vaak complex, moeilijk schaalbaar en kostbaar. Direct waarde voor de business is vaak beperkt tot restore en/of disaster recovery. Met het hyperconverged Cohesity platform zien we mogelijkheden om de totale tco aanzienlijk te verlagen en lineair mee te groeien met de data van een organisatie. Daarnaast past deze oplossing uitstekend in ons hyperconverged portfolio.’

CSN Groep is een landelijk opererende organisatie met vestigingen in Leusden, Amsterdam, Rotterdam en Groningen. Het bedrijf richt zich op infrastructuuroplossingen, security, cloud en vdi workspace. De onderneming is sinds 1991 actief op de Nederlandse it-markt en heeft zo’n vijftienhonderd klanten

Cohesity is in 2013 opgericht door de oprichter en cto van Nutanix, Mohit Aron. Belangrijke investeerders zijn Sequoia Capital, Wing Ventures en Qualcomm Ventures.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5910982). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.