Managed hosting door True

David Griffiths is vice president EMEA Tintri

 

Tintri, specialist in VM-bewuste storage-oplossingen voor virtualisatie- en cloud-omgevingen, heeft David Griffiths aangesteld als vice president voor de EMEA-regio. Zijn nieuwe taak is het bevorderen van de verdere groei van de omzet uit zakelijke cloud-oplossingen van Tintri.

Griffiths beschikt over meer dan dertig jaar ervaring op het gebied van ict, de verkoop van software, business development en partnerbeheer in de regio’s emea en Zuid-Oost Azië. Hij was actief in verschillende senior managementfuncties bij ServiceNow en CA Technologies, waar hij werkte aan de ontwikkeling van nieuwe markten en kanalen voor cloud-oplossingen, infrastructuurbeheer en applicatiesoftware voor ondernemingen en service providers.

De Brit gaat zijn kennis van de cloud provider-markt en ecosystemen voor ict-beheer inzetten ter bevordering van het gebruik van de ‘all flash’ storage-systemen en software van Tintri voor zakelijke en cloudapplicaties.

‘Tintri is uniek gepositioneerd om de flexibiliteit van de publieke cloud naar de private datacenters van klanten te brengen en hen een niveau van automatisering te bieden dat simpelweg niet haalbaar is met legacy architecturen’, aldus Griffiths. ‘Uit mijn gesprekken met de klanten en kanaalpartners komt duidelijk naar voren dat Tintri zich onderscheidt met oplossingen die toegevoegde waarde bieden.’ 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5898157). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.