Managed hosting door True

Also voegt Mimecast toe aan portfolio

 

authenticatie

Distributeur Also voegt diensten van Mimecast toe aan de Cloud Marketplace. Hiermee hebben resellers volgens het bedrijf een nieuw hulpmiddel in handen om organisaties te helpen zonder schade aan hun e-mailaccounts over te stappen op Office 365.

De beveiligingsfunctionaliteit van Mimecast beschermt bedrijven ook tegen ‘advanced phishing’, ceo-fraude en ransomware-aanvallen. De oplossing biedt bescherming tegen gerichte bedreigingen, vergroot de gegevensintegriteit en zorgt voor gegevensherstel wanneer de Microsoft-infrastructuur uitvalt.

‘Door beveiligingsbundels voor Office 365 toe te voegen aan de Also Cloud Marketplace, blijven we een toegevoegde waarde leveren die is afgestemd op de behoeften van ons groeiende klantenbestand. De vergaande bescherming die Mimecast biedt, is een goed voorbeeld van hoe optimaal kan worden geprofiteerd van ‘single-vendor exposure’. We zijn dan ook heel blij dat we Mimecast nu als partner hebben’, aldus Thorlakur Thorgeirsson, cloud isv manager van de distributeur.

‘Doordat bedrijven steeds vaker met Office 365 gaan werken, ontstaan er prima mogelijkheden voor leveranciers van it-oplossingen. De meeste bedrijven hebben namelijk veel advies en ondersteuning nodig wanneer ze overschakelen naar een nieuw platform. Veel klanten maken zich zorgen om beveiliging, complexe archiveringsvereisten en de grotere kans op downtime. Dankzij ons partnership met Alsokan Mimecast sneller groeien op de Europese markten met ons aanbod aan diensten op het gebied van e-mailbeveiliging, continuïteit en archivering’, besluit Lisette Sens, European partner director van Mimecast.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5881770). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.