Managed hosting door True

Rackspace is weer in private handen

 

cloud computing

‘It’s official: Rackspace is private!’ Met deze woorden maakt de Amerikaanse clouddienstenleverancier Rackspace bekend dat het weer op eigen benen staat. Afgelopen augustus kondigde het bedrijf al aan dat het onderdeel zou worden van investeringsmaatschappij Apollo Global Management.

Rackspace is vanaf gisteren weer een private onderneming die eigendom is van investeerders die gelieerd zijn aan Apollo Global Management.

Ceo Taylor Rhodes: ‘Deze stap biedt ons meer flexibiliteit en de mogelijkheid om onze multi-cloud managed services te verbeteren. We kunnen nu de ondernemersgeest uit onze jonge jaren als start-up opnieuw een boost geven, terwijl we nu een bedrijf zijn met duizenden medewerkers in dienst.’ De ceo vertelt ook dat de aandeelhouders de stap op 2 november 2016 hebben goedgekeurd en dat het managementteam dezelfde samenstelling behoudt.

Het hoofdkantoor blijft gevestigd in San Antonio, waar het bedrijf bijna achttien jaar geleden werd opgericht. Rhodes: ‘Voor onze klanten verandert er niets. Voor de toekomst willen we nieuwe innovatieve producten gaan leveren en ons merk meer bekendheid geven. Daarom zijn we vorige maand gestart met een ‘brand awareness campaign’.

Het in 1998 opgerichte Texaanse bedrijf is inmiddels in 120 landen actief en draaide in 2015 een omzet van twee miljard dollar.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5870892). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.