Managed hosting door True

Yogesh Gupta is nieuwe CEO Progress

Phil Pead treedt af, maar blijft aan binnen rvb

 

Progress heeft Yogesh Gupta (56) aangesteld als nieuwe chief executive officer. De huidige ceo Phil Pead gaat met pensioen, maar blijft actief binnen de raad van bestuur.

Voordat Gupta bij Progress in dienst trad, was hij van 2013 tot 2015 president en chief executive officer bij Kaseya, leverancier van it-cloud managementsoftware. Daarvoor was hij ceo bij FatWire Software. Eerder werkte hij als cto en chief strategist bij Computer Associates. 

‘Gupta is de juiste persoon om Progress de toekomst in te leiden’, zegt John Egan, voorzitter van de raad van bestuur bij het bedrijf. ‘De raad overwoog verschillende kandidaten om de beste leider voor ons bedrijf, medewerkers, klanten en partners te vinden. Met Gupta hebben we een persoon met een bewezen staat van dienst gevonden. Hij weet geweldige resultaten op investeringen te behalen, door middel van innovatieve groeistrategieën en een sterke uitvoering. Hierdoor is hij de perfecte kandidaat om ons bedrijf nog verder te laten groeien.’

‘De laatste vier jaar zijn we met Progress een andere weg ingeslagen en hebben we een strategisch fundament gebouwd om te groeien’, zegt Pead. ‘Het is nooit eenvoudig om met pensioen te gaan, maar gezien de kwaliteiten van Gupta in combinatie met de vooruitgang die we hebben geboekt, vond ik dit het juiste moment. Op deze manier konden wij hem in dienst nemen om hem de volgende groeifase van Progress te laten leiden. Ik ben blij dat ik hem welkom kan heten als nieuwe ceo.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5856674). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.