Managed hosting door True

Arrow wordt Microsoft Cloud Solution Provider

 

Handen schudden

Arrow Electronics neemt deel aan het Microsoft Cloud Solution Provider Program. Dit programma heeft als doel de relatie met klanten te versterken en de verkoopkansen van cloudoplossingen te vergroten. Arrow zet zijn wereldwijde bestand van value-added resellers en managed service providers in om abonnementen te verkopen van Microsoft Azure, Office 365, Enterprise Mobility Suite en Dynamics CRM Online in Europa en de Verenigde Staten.

Arrow zal internationaal de verkoop van de cloudoplossingen van Microsoft laten groeien met value-add services via het kanaal. Denk hierbij aan cross-vendor-oplossingen, go-to-market playbooks en cloud assessment-migratie toolkits. Deze value-add services zijn een aanvulling op bestaande facturering- en andere support-diensten.

Door de relatie via het kanaal binnen enterprise datacenters is Arrow bovendien goed gepositioneerd om de groei van cloud te bevorderen. Hierbij maakt de distributeur gebruikt van ArrowSphere, de cloud-marktplaats en het enablement platform.

‘Arrow’s value-add diensten stelt resellers in staat om de verkoop van hybride cloudoplossingen voor hun zakelijke klanten te laten groeien’, zegt Steve Robinson, vice-president van Arrow’s global cloud business. ‘We zijn erg verheugd dat we een uitgebreid portfolio van cloud services kunnen aanbieden via het Microsoft Cloud Solution Provider Program. Als partner van het Microsoft Cloud Solution Provider Programma levert Arrow via onze community van channelpartners voor een interessant aanbod van Microsoft cloudoplossingen.’

‘We zijn blij dat we de mogelijkheden voor cloudproviders in het de Microsoft Cloud Solution Provider Program uit kunnen breiden en hiermee aan de groeiende vraag naar onze cloudgebaseerde oplossingen te kunnen voldoen’, zegt Phil Sorgen, corporate vice-president van Worldwide Partner Group bij Microsoft. ‘Door mee te doen met het Microsoft Cloud Solution Provider Programma, zullen partners hun klantrelaties verder verdiepen en hun zakelijke mogelijkheden uitbreiden in de cloud.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5752948). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.