Managed hosting door True

Custom Connect met Ctac in Cloud Connectivity

 

Partnership Custom Connect en Ctac in Cloud Connectivity Services

Custom Connect en Ctac zijn een open partnership aangegaan voor de ontwikkeling en ondersteuning van de cloudstrategie van Ctac en zijn klanten. Custom Connect bouwt en beheert de connecties en het netwerk. Bovendien adviseert Custom Connect hoe het beste profijt kan worden getrokken uit de doorlopende ontwikkelingen in de datacommunicatie-technologie en -markt.

Ctac voorziet in informatiesystemen die zijn gebaseerd op flexibele en schaalbare infrastructuren. 'Onze klanten moeten altijd kunnen rekenen op de maximale beschikbaarheid van hun bedrijfskritische applicaties en data. Custom Connect beheert de daarvoor benodigde connectiviteit binnen onze eigen infrastructuur en de aansluitingen met onze klanten', zegt Henny Hilgerdenaar, ceo van Ctac. Connectivity is van het grootste belang omdat het de levenslijn is tussen de datacenters, clouds, locaties en gebruikers. 

Ctac heeft op de AMS-IX ring een virtueel datacenter gebouwd waarin omwille van redundancy vijf datacenters van de grotere providers zijn geïntegreerd. Custom Connect beheert de connecties tussen de datacenters en Ctac-klanten. De connectiviteit tussen de datacenters heeft de hoogst mogelijke beschikbaarheid. Ook zorgt Custom Connect ervoor dat de klanten van Ctac de beschikking hebben over de connectiviteit die past bij de eisen van hun business. Deze eisen verschillen per bedrijf en per applicatie, in termen van bandbreedte, prijs en latency.

Nieuwe technologieën leggen een aanzienlijke druk op de snelheid van dataconnecties. Bijvoorbeeld in-memory analyses: omdat de analyse plaatsvindt in het ram-geheugen van de computer, neemt de verwerkingssnelheid enorm toe. De connecties van en naar de brondata moeten die snelheid aankunnen. Dit vergt connecties met de laagst mogelijke vertragingen (latencies). 'Wij zien de vraag veranderen van ‘sluit mijn business centers en datacenters op elkaar aan’ naar ‘sluit mijn data aan, waar die zich ook maar bevinden’,' zegt Olav van Doorn, ceo van Custom Connect. Datacommunicatie gaat naar internet en ip. Custom Connect helpt ‘all-ip’-strategieën te realiseren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5751352). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.