Managed hosting door True

IBM sluit hybride cloud-deal met VMware

 

Cloud

IBM en VMware sluiten een samenwerkingsovereenkomst om de adoptie van de hybride cloud in de zakelijke markt te versnellen. Met het partnerschap kunnen zakelijke klanten van de partijen gemakkelijker hun bestanden migreren tussen on-premises software-defined datacenters naar de cloud.

Door de samenwerking die voor veertien jaar is vastgelegd kunnen klanten gebruik maken van VMware's technologie in combinatie met IBM’s cloudoplossing Softlayer. IBM en VMware hebben gezamenlijk een architectuur en cloudoplossing ontwikkeld die klanten de mogelijkheid biedt om binnen de IBM Cloud gebruik te maken van geconfigureerde VMware’s software-defined datacenters, bestaande uit VMware vSphere, NSX en Virtual SAN.

Met deze alliantie willen beide partijen het gebruik van de hybride cloud versnellen. De IBM Cloud wordt daarmee een platform binnen het VMware vCloud Air Netwek cloud provider ecosysteem. Beide partijen zorgen in deze samenwerking voor expertise, opslagoplossingen en een cloud infrastructuur om klanten te ondersteunen in het managen en opschalen van hun it-omgeving in zowel de private als de publieke cloud. Hiervoor worden instrumenten, processen en api’s gebruikt waar hun klanten al mee bekend zijn.

Dankzij het automatiseren van processen kunnen klanten gemakkelijk migreren naar de IBM Cloud. Klanten kunnen daarnaast  zowel lokaal als wereldwijd hun cloudopslag uitbreiden en daarbij voldoen aan de data-eisen per regio. VMware klanten kunnen gebruik maken van de IBM Cloud via een flexibel maandelijks abonnementsmodel. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5709060). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.