Managed hosting door True

Acronis introduceert nieuw cloud-programma

 

Cloud

Acronis, wereldwijd leverancier van ‘next generation’ databeveiligingssystemen, lanceert een nieuw cloud-partnerprogramma. Het Acronis Partner Programma voor Cloud vormt een uitbreiding van het Acronis Global Partner-programma en is speciaal toegespitst op versnelling van de omzet uit cloud-databeveiligingsdiensten voor serviceproviders, distributeurs en cloudresellers.

Het programma voorziet in verschillende oplossingen, hulpbronnen, programma's en incentives om partners te laten profiteren van de voorspelde groei in vraag naar cloud-databeveiligingsdiensten, inclusief back-up, disaster recovery en het synchroniseren en delen van bestanden.

Flexibele licenties

Het Acronis Partner Programma voor Cloud ondersteunt elk gebruiksmodel, waaronder 'gehost door service providers', 'gehost door Acronis', hybride modellen en elk businessmodel met flexibele licenties. Dit omvat eenvoudig in te zetten en te bedienen cloud databeveiligingsdiensten die gebruiksklaar zijn met minimale integratievereisten, maar ook diensten die dieper in de technologie- en dienstenportfolio’s van de partner geïntegreerd worden. 

Het Acronis Partner Programma voor Cloud kent meerdere niveaus ter onderscheiding en beloning van de verkoopprestaties en inzet van een partner op het gebied van certificering en marketingsamenwerking. Incentives omvatten gestapelde winstmarges, incrementele marges voor deal-registratie, kortingen en extra’s. Het nieuwe partnerprogramma biedt tevens vereenvoudigde partnerinstroom, gratis webgebaseerde sales-tools en technische training, ondersteuning voor marketingprogramma's en leadgeneratie, en fondsen voor gezamenlijke marktontwikkeling.

AnyData Engine

Voor serviceproviders en cloudresellers levert Acronis een complete, multi-tenant, gelaagde cloudarchitectuur, voor infrastructuur en datacenters, operations en opslag. Cloudoplossingen van Acronis bieden automatisering van diensten en volledige controle over de toekenning van resources, facturatie, monitoring en beheer, waarmee partners met zeer schaalbare oplossingen miljoenen eindgebruikers kunnen ondersteunen.

Alle Acronis oplossingen worden aangedreven door de Acronis AnyData Engine.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5699498). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.