Managed hosting door True

Accenture Oracle Business Group is nu actief

 

Opening

De samenwerking tussen ict-dienstverlener Accenture en softwareleverancier Oracle start vandaag in Nederland. De samenwerking, onder de naam Accenture Oracle Business Group, werd in april 2015 aangekondigd. Binnen deze samenwerking biedt Accenture diensten aan op basis van Oracle Cloud.

Ict-dienstverlener Accenture en softwareleverancier Oracle kondigden in april 2015 een samenwerking aan, waarbinnen Accenture cloudoplossingen levert op basis van de cloudapplicaties van Oracle. De samenwerking wordt de Accenture Oracle Business Group genoemd. Vanaf april zijn in Nederland voorbereidingen getroffen voor deze samenwerking. Zo zijn Accenture-professionals getraind en zijn proposities op elkaar afgestemd. Vanaf vandaag is deze samenwerking dan ook actief in Nederland.

De Accenture Oracle Business Group moet het voor klanten eenvoudiger maken om Oracle-cloudoplossingen te kopen, te implementeren en te voorzien van functionele aanvullingen. De ict-dienstverlener gaat bijvoorbeeld de software as a service-, platform as a service- en infrastructure as a service-producten van Oracle aanvullen met verschillende industrie-specifieke extensies. Onder andere voor de overheidsmarkt en financiële instellingen.

Het startsein van de Accenture Oracle Business Group in Nederland wordt gegeven door Accenture-directeur Armand Malais en Oracle-directeur Arno Nienhuis. Zij spreken vandaag gezamenlijk de Accenture-medewerkers toe. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5694831). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.