Managed hosting door True

Gemalto werkt met NetApp aan AWS-oplossing

 

Digitale beveiliger Gemalto en opslagexpert NetApp partneren voor een geïntegreerde opslag, encryptie en key management oplossing voor Amazon Web Services (AWS)-klanten. De oplossing combineert SafeNet Virtual KeySecure en NetApp Cloud Ontap tot een gezamenlijk aanbod op AWS Marketplace. Organisaties kunnen met deze oplossing hun gegevens en applicaties in virtuele omgevingen opslaan en versleutelen, terwijl ze hun flexibiliteit en volledige eigendom van encryptiesleutels behouden.

Gemalto en NetApp zijn beide leden van het partnernetwerk van AWS en bundelen hun producten om een betere combinatie te bieden voor encryptie en opslag. Veel bestaande encryptiediensten kunnen integreren met cloud services, maar schieten volgens beide partijen tekort omdat klanten niet de volledige controle hebben over de sleutels die toegang verschaffen tot de opgeslagen gegevens. SafeNet Virtual KeySecure voor NetApp Cloud Ontap moet dit ondervangen.

De oplossing biedt gecentraliseerd key management voor gevirtualiseerde omgevingen door een aanpasbaar beveiligingsbeleid voor toegang tot gegevens af te dwingen. Het combineert de storage-infrastructuur van NetApp met Gemalto's SafeNet key management. Hierdoor worden klantgegevens en encryptiesleutels beschermd tegen ongeautoriseerde toegang, terwijl klanten tegelijkertijd hun opslag benutten.

Gebruikers kunnen eenvoudig integreren met hun bestaande applicaties. Bovendien hoeven zij alleen te betalen voor de cloud resources die daadwerkelijk worden gebruikt, waardoor de totale it-kosten kunnen verminderen en er een betere return on investment kan worden gerealiseerd. De oplossing is per direct verkrijgbaar, zowel op uurbasis als jaarabonnement. Daarnaast is een gratis 30-dagen trial beschikbaar.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5646249). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.