Managed hosting door True

Inovativ verdient nieuwe Microsoft-Gold status

 

deal overeenkomst partner samenwerking akkoord

Inovativ heeft als eerste Nederlandse speler de status Gold Enterprise Mobility Management verkregen van Microsoft. Dit is een nieuwe certificering binnen het Microsoft Partner Network.

Sinds de oprichting is Inovativ Gold Certified Partner binnen het Microsoft Partner Network. De cloudspecialist heeft inmiddels op vijf gebieden de Gold-status bereikt. Naast Enterprise Mobility Management, is Inovativ ook door Microsoft met een gouden status gecertificeerd voor Cloud Platform, Cloud Productivity, Datacenter en Device & Deployment.

Alex Hendrikse, managing partner bij Inovativ, is erg trots dat zij de eerste partij in Nederland zijn die de nieuwe certificering behaald heeft. ‘Het toont aan dat we aan alle eisen voldoen die Microsoft stelt op het gebied van enterprise mobility management. Hierdoor kunnen onze klanten er op vertrouwen dat ze met ons de juiste, specialistische kennis in huis halen.’

Volgens Bart-Jan Bosch, enterprise mobility solutions specialist bij Microsoft Nederland, is Inovativ voor Microsoft een belangrijke partner. ‘Voor deze Gold-certificering voldoen ze aan alle eisen die wij aan deze competentie stellen. Zo hebben ze klantreferenties bij ons ingediend, hun medewerkers hebben bepaalde examens gehaald en ze scoorden goed bij een onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek. Hiermee hebben ze ons vertrouwen en de Gold-status verdiend.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5646103). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.