Managed hosting door True

ThingWorx werkt met Analog Devices voor IoT-apps

 

ThingWorx en Analog Devices bundelen hun krachten om klanten te voorzien van een cloud-omgeving voor het ontwikkelen en hosten van Internet of Things (IoT)-applicaties.

ThingWorx, een dochteronderneming van PTC en leverancier van IoT-platforms, maakt vandaag bekend dat het een samenwerking is aangegaan met de halfgeleiderfabrikant Analog Devices Inc. (ADI). Het doel is om gezamenlijke klanten te voorzien van een geïntegreerde sensor-naar-cloud-omgeving die is gebaseerd op het ThingWorx IoT Platform.

Slimme ‘connected’ oplossingen en apparaten genereren duizenden real-time metingen die bergen aan data opleveren. De samenwerking tussen ThingWorx en ADI maakt het eenvoudiger voor organisaties om de kloof tussen de fysieke en digitale wereld te dichten met technologieën die detecteren, meten en verbinden. De samenwerking resulteert in een oplossing voor de draadloze overdracht van gegevens van slimme, verbonden IoT-apparaten en sensoren naar de cloud voor de verzameling en analyse van big data.

Tijd over

‘Wereldwijd hebben tal van partners in diverse markten gekozen voor het ThingWorx IoT Platform om hun klanten te voorzien van IoT-producten en -diensten waarmee zij meer toegevoegde waarde kunnen realiseren en hun omzet vergroten’, aldus Russ Fadel, de bestuursvoorzitter van ThingWorx. ‘Het doet ons een genoegen om samen met Analog Devices oplossingen aan te bieden voor uitdagingen rond de IoT-infrastructuur, zoals connectiviteit, communicatie en andere fundamentele diensten. Onze klanten houden daarmee meer tijd en energie over voor de ontwikkeling van IoT-applicaties het aspect dat hen de meeste zakelijke waarde oplevert.’

ADI levert een brede reeks van krachtig presterende analoge geïntegreerde circuits voor systemen met gemengde signalen en digital signal processing (DSP) die in vrijwel alle soorten elektronische apparatuur worden ingezet. De oplossingen voor signaalverwerking van ADI worden gebruikt door meer dan 100.000 organisaties in alle delen van de wereld. Ze spelen een cruciale rol bij het omzetten, conditioneren en verwerken van fysieke fenomenen zoals de temperatuur, druk, geluid, licht, snelheid en beweging. Dit resulteert in elektrische signalen die binnen een breed scala aan elektronische apparaten kunnen worden gebruikt.

ThingWorx bevordert het zakelijk succes van partners door hen de juiste combinatie te bieden van technische training en certificering, verkooptraining, gemeenschappelijke marketingcampagnes en go-to-marketmodellen.
Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5627732). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.