Managed hosting door True

ASP4all Bitbrains gaat verder als Solvinity

 

De Nederlandse cloudspecialisten ASP4all en Bitbrains gaan verder onder hun nieuwe naam: Solvinity. De bedrijven fuseerden in 2014. Met 180 medewerkers en een omzet van 35 miljoen in 2014 behoort het bedrijf uit Huizen tot de top van de grootste onafhankelijke Nederlandse clouddienstverleners.

ASP4all en Bitbrains bundelden begin 2014 hun krachten om klanten te voorzien van nieuwe, betrouwbare cloudoplossingen en om internationaal te gaan. ASP4all was sterk op het gebied van het beschikbaar maken, beveiligen en beheren van complexe it-omgevingen. De kracht van Bitbrains lag op het snel naar de markt brengen van oplossingen op basis van 'betaal naar gebruik'-modellen en high-performance computing.

Na ruim een jaar nog onder de oude namen te hebben geopereerd, vindt het bedrijf het nu tijd worden om onder een nieuwe vlag verder te gaan: Solvinity. De nieuwe naam weerspiegelt de oplossingsgerichte aanpak in it, aldus algemeen directeur Frank van den Belt. 'Nu er integratievraagstukken ontstaan rond de publieke, private en hybride cloud en snelheid en schaalbaarheid steeds belangrijker worden, kunnen we voortbouwen op de bewezen reputatie die onze mensen de afgelopen jaren hebben opgebouwd', stelt hij.

De huidige klanten van de clouddienstverlener zijn onder meer te vinden bij de nationale en lokale overheid, bank- en verzekeringswezen en zakelijke dienstverlening. Voorbeelden zijn TNO, Trans Link Systems (OV-chipkaart), ING Bank, Nationale Nederlanden, Rabobank, Ahold, Aegon en ICS Cards.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5614637). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.