Managed hosting door True

Ook Info Support wordt cloudpartner Microsoft

 

Info Support is door Microsoft benoemd tot officiële partner van Cloud OS Network. De it-dienstverlener is hiermee aangesloten bij de wereldwijd selecte groep van serviceproviders die in samenwerking met Microsoft hybride cloud- en Azure-oplossingen leveren. Recent trad IT Support Groep ook al tot het COSN-partnerprogramma toe.

Het Microsoft COSN-programma staat wereldwijd hoog aangeschreven vanwege de hoge kwaliteitseisen die worden gesteld aan de kennis en kunde van partners. Wereldwijd bieden strategische COSN-partners hybride oplossingen aan waarbij on-premise en datacenter-omgevingen gecombineerd worden met Microsoft Azure-diensten.

De vraag naar hybride cloud-oplossingen neemt toe, nu bedrijven steeds meer te maken krijgen met complexere bedrijfsprocessen. Deze processen vragen om flexibiliteit in it en de koppeling tussen on-premise, private en public cloud-netwerken. Het voordeel van hybride oplossingen is dat bedrijven gebruik kunnen maken van een it-omgeving die aansluit op hun situatie, wensen en behoeften. Bovendien zijn de flexibiliteit en schaalbaarheid interessant om vlot in te kunnen spelen op veranderende marktomstandigheden.

Info Support is na IT Support Groep de dertiende Nederlandse partner die tot het COSN-programma van Microsoft toetreedt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5600168). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.